Електрически уреди - royaltyline - тенджери, тигани, ножове, ел. уреди, Berlinger Haus комплекти тенджери тигани тави ножове

ФРИТЮРНИК БЕЗ МАЗНИНА С ГОРЕЩ ВЪЗДУХ Royalty Line AF-3,1

Електрически уреди


Стара цена:399.00лв.
Цена:165.00лв.
експресна доставка 

 

ФРИТЮРНИК БЕЗ МАЗНИНА С ГОРЕЩ ВЪЗДУХ royalty line AF-3,1

 Конвектор за  пържене Royalty Line AF 3,1 истинска революция в здравословното хранене.JEDNODUCHÉ контрол - просто зададете време и температура и конвекция FRIŤÁK вече се  грижи за всичко . Температура: 200 ° C.Časovač 30 .Обем  3 литра..Размери   30 х 30 х 30 cm.

 Уредът, който ви представяме, работи като циркулира горещ въздух, чиято температура може да се регулира и покачва изключително бързо. Благодарение на капацитета от 4 порции на цикъл, ще можете да приготвяте храна за цялото семейство наведнъж. Освен картофки, разбира се, че е възможно да се поставят много други продукти в уреда. Пригответе обичаните от любимите ви хора, препържени крилца с коричка или топли препечени филийки с помощта на уреда от ново поколение, без изключително вредните растителни мазнини.

Заради незалепващото покритие на самата кошница, в която се слага храната за приготвяне, ще забравите за досадното търкане на загорели и мазни тигани. Уредът е направен от висок клас стомана, която е устойчива на ръжда. Дръжката на кошницата е термоустойчива, което ще ви предпази от изгаряне. Благодарение на противоплъзгащото дъно на самия уред, той се застопорява стабилно върху всякаква повърхност. Освен за пържене, може да се използва и за печене. За допълнително препичане може да се наложи да увеличите времето за обработка, спрямо вашите желания.

Лесното почистване, безопасната и икономична работа с него, го правят идеален за всекидневна употреба. Може сами да регулирате времето за готвене. Вече не е задължително да седите на тигана и да пазите храната да не прегори. Просто настройте желаното от вас време за обработка и направете нещо друго, докато уредът готви сам. Спестете си здравословните проблеми от мазните храни като се сдобиете с този уникален продукт, без да се ограничавате от любимите ви пържени картофки

 

 

Мощност 1400 Watt

Капацитет 3 литра

0-60 мин Регулируемо време за готвене

 

Кошница с незалепващо покритие

Неръждаема стомана Нагревателения елемент

 

Може би се интересувате и от ?

Ножове от неръждаема стомана - Сет от 8 части - Royalty Line RL- KSS700
60.00лв.
Ножове от неръждаема стомана - Сет от 8 части - Royalty Line RL- KSS750
60.00лв.
Ножове от неръждаема стомана - Сет от 8 части - Royalty Line RL- KSS804
60.00лв.
 
 
Всички права запазени © 2016 - royaltyline.bg Онлайн магазин за тенджери, тигани, ножове
Разработка и реализация GroupLZ.bg